>
KONINKLIJKE DEURNE SPARTANS
BASE- EN SOFTBALLCLUB
STAMNUMMER 15 - SINCE 1948
Welcome to the Home of the
2015 / 2016 Back-To-Back AND 2018
Belgian Baseball Champions
KONINKLIJKE DEURNE SPARTANS
BASE- EN SOFTBALLCLUB
STAMNUMMER 15 - SINCE 1948

Archiefpagina artikels Reserven Softball Heren

Lees hier het Reserven Softball Heren-blog.
Navigeer door de artikels met de pagina-aanduiding hieronder.

WEDSTRIJDVERSLAG 25/05 VS TITANSEERSTE KEER WINST


De Reserven Softball Heren hadden een lastige wedstrijd tegen Titans uit Olen.

De wedstrijden met de Olenaren zijn altijd geladen en op het scherp van de snee. Ondanks enkele fel bevochten situaties en de (on)nodige discussies speelden de Spartanen een degelijke wedstrijd en kon met 15-11 eindelijk de eerste, verdiende, win van het seizoen opgetekend worden.

Hopelijk is het treintje nu vertrokken en kan er volgende week op het veld van Berendrecht Bears een vervolg aan gebreid worden.


WE ARE SPARTANS!

WEDSTRIJDVERSLAG 18/05 VS SQUIRRELSEERSTE THUISWEDSTRIJD


In de schaduw van het geweld van de clash tussen de Eerste Teams baseball van Spartans en Squirrels speelden de Reserven softballers hun eerste wedstrijd op eigen veld eveneens tegen de buren.

In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd trok uiteindelijk Borgerhout aan het langste eind en ging met een 7-10 overwinning terug naar de andere hoek van het vliegveld.

Toch merken we beterschap en met volgende Zaterdag opnieuw een thuiswedstrijd tegen Titans is er een kans op de eerste win van het seizoen.

Veel succes!


WE ARE SPARTANS!

WEDSTRIJDVERSLAG 11/05 @KANGAROOSBETERE WEDSTRIJD


Met voor de derde keer op rij een wedstrijd op verplaatsing zagen we een betere wedstrijd van de Reserven Heren op Brussels Kangaroos.

Ondanks een moeilijk begin met meteen een 5-0 achterstand konden de Spartanen zich toch in de wedstrijd werken en een remonte opzetten. De foutjes in de verdediging maken het echter moeilijk om een wedstrijd in handen te nemen zodat de Kangaroos uiteindelijk toch met 7-5 de winst thuis konden houden.

Volgende week eindelijk de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Dan staat wel meteen de derby tegen de buren van Borgerhout Squirrels op het programma. Hopelijk kunnen de Spartanen toch de eerste winst van het seizoen op het bord zetten!


WE ARE SPARTANS!

WEDSTRIJDVERSLAG 04/05 @PIONEERSDe Reserven Softball Heren, die een moeilijk seizoensbegin doormaken, waren een maatje te klein op verplaatsing voor een sterk Hoboken Pioneers.

De 14-1 eindstand was zwaar te noemen maar geenszins onverdiend. Het is dus nog steeds wachten op de eerste overwinning voor de Spartanen. Misschien komt die er volgend weekend op Brussels Kangaroos.


WE ARE SPARTANS!

WEDSTRIJDVERSLAG 20/04 @AfterburnersMAATJE TE GROOT


De reserven softball heren startten hun seizoen op het veld van Afterburners.

Al vroeg in de wedstrijd was het duidelijk dat de Heist-op-den-Bergenaren een maatje te groot waren voor onze Spartanen. Al snel werd er uitgelopen naar een veilige voorsprong en dat zou niet meer goed gemaakt worden.

Ondanks weerwerk met een aantal hits waren de verdedigende errors er wat teveel aan. De 12-1 winst van Afterburners was dan ook zeker niet gestolen.

Volgende week een vrije Zaterdag door het wegvallen van Sunville Tigers uit de competitie.


WE ARE SPARTANS!


Alle artikelteksten op deze site door Webbie en deze zijn persoonlijk van de auteur en niet noodzakelijk de mening van K.Deurne Spartans BSC
MENU
Disclaimer
Alle teksten op deze site door Webbie en deze zijn persoonlijk van de auteur en niet noodzakelijk de mening van K.Deurne Spartans BSC

Foto's : Pit De Bens behoudens andere vermelding. Alle rechten voorbehouden.

Logo's en Affiches : Pit De Bens. Alle rechten voorbehouden.

Alle content is eigendom van K.Deurne Spartans BSC tenzij anders vermeld. Reproductie of publicatie kan enkel met uitdrukkelijke toestemming van K.Deurne Spartans BSC en/of de auteur.

© K.Deurne Spartans BSC - 2019
Onze Nieuwsbrief
U verlaat www.spartans.be en wordt omgeleid naar onze mailinghost!

Koninklijke Deurne Spartans Baseball en Softball Club vzw

Ruimtevaartlaan 22, 2100 Deurne - info@spartans.be
Telefoon : +32 3 366 19 05

IBAN : BE36 7755 9910  7181
BIC : GKCC BE BB
BTW : BE 0415 171 777
© Koninklijke Deurne Spartans BSC vzw - 2019 - Alle Rechten Voorbehouden
Feedback : admin@spartans.be
Versie: 5.3 - 24/05/2019