KONINKLIJKE DEURNE SPARTANS
BASE- EN SOFTBALLCLUB
STAMNUMMER 15 - SINCE 1948
Welcome to the Home of the
2015 / 2016 AND 2018 / 2019 Back-To-Back
Belgian Baseball Champions

Ben je tussen 4 en 12 jaar dan kan je vanaf 20/5 komen kennismaken met onze sport tijdens een zomerinitiatie.

Iedereen is welkom op elke woensdag van 15u30 tot 17u30 en twee-wekelijks op zaterdag van 10u tot 12u.

Je hoeft enkel sportief gekleed te zijn, wij zorgen voor het benodigde materiaal.

Voor meer info kan je contact opnemen met evi@spartans.be of kom eens langs tijdens een wedstrijd van 1 van onze teams.MEER INFO OVER ONZE SPONSORS VIND JE HIER. KLIK OP HET LOGO OM NAAR DE SITE VAN DE SPONSOR TE GAAN.

WORD LID

Lid worden heeft zo zijn voordelen! Je steunt niet alleen je club maar je kan er zelf ook mooi van profiteren!

Lees meer over de formules, de voordelen en wat je moet doen op deze pagina of vul je aanvraag meteen in via ons online formulier onder de knop.

Meteen Aanvragen
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles Spartans en onze events en schrijf je hier in voor onze periodieke nieuwsbrief!

Bekijk het archief onder de knop.

Archief

Spartans Blog
Een klik op het artikel ververst de pagina waarna je het volledige artikel te zien krijgt.
 • 0 COMPETITIE 2020 - BREAKING VBSL

  • 2020
  • door Webbie
  • 30-07-2020
  4.00 van 1 stemmen

  In navolging van KBBSF heeft nu ook VBSL zijn maatregelen aangepast. In het kort komt dit voor de Provincie Antwerpen op het volgende neer: Alle jeugdwedstrijden zijn afgelast. De mogelijkheid is er wel om wedstrijden af te werken buiten de provincie, bv door het omdraaien van een wedstrijd. Trainen -18 is toegelaten Senioren mogen trainen in groepsverband met maximaal 10 personen. Wedstrijden blijven verboden. Training is contactloos (geen base-running etc...) zoals bij de eerste fase De veiligheidsmaatregelen van kracht sinds deze week dienen ten allen tijde gerespecteerd te worden (oa registratieplicht horeca, safe@bat protocol, etc...) Registratie is ook verplicht voor trainingen!  Het document is redelijk uitgebreid dus je kan het hier downloaden. Op de website van VBSL kan je het online lezen alsook het aangepaste 'Safe@Bat' protocol.   Morgen, vrijdag, zal er van ons een algemene communicatie uitgaan via de nieuwsbrief. Later meer...

 • 0 COMPETITIE 2020 - BREAKING KBBSF

  • 2020
  • door Webbie
  • 28-07-2020
  3.00 van 1 stemmen

  UPDATE 29/07 De Raad van Bestuur van KBBSF meldt ons dat voor de komende 4 weken alle wedstrijden voor senioren zijn afgelast.  Dat betekent dat tot nader order enkel nog jeugdwedstrijden zullen gespeeld worden. VBSL zal ten vroegste a.s. donderdag advies geven over trainingen en de jeugdcompetities. Zoals jullie ongetwijfeld in de pers al vernomen hebben is het ook nog enkel toegelaten voor -18 spelers om te trainen onder begeleiding. Onze beeballers en kadetten kunnen dus verder blijven trainen mits inachtneming van de opgelegde maatregelen. Ook de wedstrijden van ons tweede team zijn tot nader order gecancelled. Alhoewel in dit team en ook bij onze softball dames toch enkele -18 spelers aanwezig zijn, zijn ook hun trainingen voorlopig opgeschort.   Hieronder volgt de officële tekst van het persbericht van KBBSF: "Bericht, Antwerpen, 29 juli 2020 Volledige competitiestop voor alle afdelingen in de Belgische Baseball- en Softballcompetities voor minstens 4 weken! De KBBSF heeft in navolging van de beslissingen van de veiligheidsraad ter bestrijding van het Covid-19 virus beslist om ALLE senior wedstrijden af te lasten voor een periode van vier weken met onmiddellijke ingang. Onze clubs hebben de afgelopen maanden een groot aanpassingsvermogen en weerbaarheid getoond. Velen zullen nu ook teleurgesteld zijn maar gezien de huidige heropleving van het virus, strengere lokale en provinciale maatregelen kan het niet anders dan de competitie tijdelijk stilleggen. Voor ons staat de gezondheid van al onze sporters, coaches, trainers, umpires, scorers, vrijwilligers en supporters voorop. We willen ook een duidelijke communicatie geven voor iedereen gelijk. Onze Vlaamse Liga (VBSL)  zal in overleg met de LFBBS nadere informatie brengen over trainingen en maatregelen binnen de clubs. De VBSL zal op z’n vroegst donderdag uitspraak doen over de jeugdcompetities. Indien de adviezen rond teamsport aangepast moeten worden zal ook de KBBSF deze beslissing aanpassen. De volledige senioren competitiestop geldt voor alle KBBSF baseball- en softballdivisies voor 4 weken, dus als alles goed verloopt kunnen we terug starten eind augustus. De wedstrijden voor de komende 4 weken worden op NP (not played) gezet en we hernemen de geplande wedstrijden wanneer er weer gespeeld kan worden. De huidige wedstrijdkalender wordt dus niet aangepast en loopt door tot half oktober. Hopelijk blijft iedereen gezond en fit en kunnen er dit jaar nog voldoende wedstrijden gespeeld worden! We wensen iedereen het beste tijdens deze moeilijke tijden.   René Laforce Voorzitter KBBSF-FRBBS"   Ondertussen blijft ons clubhuis wel geopend! Meer later als alle informatie beschikbaar is via onze nieuwsbrief en sociale media kanalen. STAY SAFE! 

 • 0 COMPETITIE 2020

  • 2020
  • door Webbie
  • 27-07-2020
  3.00 van 1 stemmen

  2 prima wedstrijden van de Spartanen tegen Brasschaat Braves in de Gold reeks en 2 keer winst brengt Spartans samen met Borgerhout Squirrels op kop van de rangschikking. Met volgende week het burenduel op de agenda staat dus meteen de eerste plaats in de tabel op het spel. De Softball Heren wonnen overtuigend op Chicaboos en staan op een tweede plaats in de rangschikking achter Brasschaat Braves dat het maximum van de punten behoudt na winst tegen Hoboken Pioneers. Zowel de Softball Dames als de Reserven Softball kregen een forfait van respectievelijk Zottegem Bebops en Merchtem Cats en schoven dus zonder te spelen op naar boven in de tabellen.   Het is op het moment van schrijven nog niet bekend op welke wijze de nieuwe Coronamaatregelen de competitie verder zullen verstoren maar we houden jullie op de hoogte.

Alle artikelteksten op deze site door Webbie en deze zijn persoonlijk van de auteur en niet noodzakelijk de mening van K.Deurne Spartans BSC

WEDSTRIJDEN
STANDEN PER TEAM OP DE
INDIVIDUELE TEAMPAGINA'S
VOLGENDE WEDSTRIJDEN

Spartanen,

 

Als je online bestelt bij 1 van de Trooper-partners en daarvoor even langs onze Trooperpagina passeert, krijgen wij een commissie op jullie aankoopbedrag, zonder dat het jou een cent meer kost!

 

Het is eenvoudig! Ga naar de Trooperpagina, controleer bovenaan of je op de pagina van Spartans bent en kies je online-winkel. Klik op het logo en Trooper doet de rest!

 

Met elke bestelling die je op die manier doet steun je onze club en daar zijn wij heel blij mee!

 

BESTEL NU OOK VIA TROOPER ONLINE BIJ

MEDEDELINGEN

Lid Worden en Lidgelden 2023

Sunday, January 01, 2023

Hieronder vind je de lidgelden voor het seizoen 2023.


Spelende Leden :
⏵ Tot 9 Jaar : €65
⏵ Tot 15 Jaar : €115
⏵ Vanaf 16 Jaar : €150

Andere :
⏵ Basislid : €25
⏵ Steunend Lid : €50
⏵ Erelid : €100

Wil je een keer komen meetrainen of meer weten over wat je allemaal nodig hebt om de mooiste sport ter wereld te beoefenen dan vind je er hier alles over!

Ook als niet-spelend lid heeft clublid zijn zo zijn voordelen! Lees er hier meer over.

Druk op de knop hieronder als je je lidmaatschapsaanvraag meteen wil invullen via ons online formulier.


Meteen Aanmelden
EVENEMENTEN
TEAMNIEUWS

FIRST TEAM

Saturday, February 01, 2020

SECOND TEAM

Tuesday, July 23, 2019

SOFTBALL DAMES

Saturday, February 01, 2020

SOFTBALL HEREN

Tuesday, August 06, 2019

SOFTBALL HEREN RESERVEN

Tuesday, August 06, 2019

KADETTEN

Wednesday, February 19, 2020

MINIEMEN

Monday, May 27, 2019

RESULTATEN
BBG - COMPETITIE
EINDE COMPETITIE
SH-GOLD - COMPETITIE
EINDE COMPETITIE
2SD - COMPETITIE
EINDE COMPETITIE
RSH - COMPETITIE
EINDE COMPETITIE
4BBW - COMPETITIE
EINDE COMPETITIE
MIN GOLD - COMPETITIE
EINDE COMPETITIE
CAD GOLD - COMPETITIE
EINDE COMPETITIE
EINDSTAND BBG - 05/10
TEAM G W L T NP FF AVG
K.BORGERHOUT SQUIRRELS 35 24 11 0 0 0 686
K.DEURNE SPARTANS 36(+T) 24 12 0 0 0 667
BRASSCHAAT BRAVES 36(+T) 23 13 0 0 0 639
HOBOKEN PIONEERS 35 14 21 0 0 0 400
ROYAL GREYS 35 13 22 0 0 0 371
MT.ST.GUIBERT PHOENIX 35 8 27 0 0 0 229

CONTACT & INFO
Wil je een wedstrijd bijwonen kijk dan even op de kalender.
Ben je geïnteresseerd om eens een training mee te maken, kom dan gerust eens langs in het clubhuis. Kijk op de individuele Team-pagina's voor de correcte uren van de trainingen.
Je kan ook contact opnemen met ons via dit formulier en we beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.
Wil je een coach contacteren dan vind je hun gegevens op de team-pagina's (zie menu). Daar vind je ook de uren van trainingen en wedstrijden terug.
Klaar om lid te worden? Meer info vind je daarover op de ‘Lid worden’ pagina.
Geïnteresseerd in onze club en de activiteiten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
LOCATIE
Koninklijke Deurne Spartans Base- & Softballclub
Ruimtevaartlaan 22
2100 Deurne

Tel. Clubhuis : +32 3 366 19 05


IBAN : BE36 7755 9910 7181
BIC : GKCC BE BB
BTW : BE 0415 171 777
Via Google Maps kan je makkelijk de routebeschrijving naar ons terrein vinden.
Tik op 'Grotere kaart weergeven' om naar de Google Maps pagina te gaan.

Disclaimer
Alle teksten op deze site door Webbie en deze zijn persoonlijk van de auteur en niet noodzakelijk de mening van K.Deurne Spartans BSC

Foto's : Pit De Bens behoudens andere vermelding. Alle rechten voorbehouden.

Logo's en Affiches : Pit De Bens. Alle rechten voorbehouden.

Alle content is eigendom van K.Deurne Spartans BSC tenzij anders vermeld. Reproductie of publicatie kan enkel met uitdrukkelijke toestemming van K.Deurne Spartans BSC en/of de auteur.

© K.Deurne Spartans BSC - 2019
Onze Nieuwsbrief
U verlaat www.spartans.be en wordt omgeleid naar onze mailinghost!

Koninklijke Deurne Spartans Baseball en Softball Club vzw

Ruimtevaartlaan 22, 2100 Deurne
Telefoon : +32 3 366 19 05

IBAN : BE36 7755 9910  7181
BIC : GKCC BE BB
BTW : BE 0415 171 777
© Koninklijke Deurne Spartans BSC vzw - 2023 - Alle Rechten Voorbehouden
Feedback : klik hier
Versie: 8.3.0 - 26/04/2023