>
KONINKLIJKE DEURNE SPARTANS
BASE- EN SOFTBALLCLUB
STAMNUMMER 15 - SINCE 1948
Welcome to the Home of the
2015 / 2016 Back-To-Back AND 2018
Belgian Baseball Champions
KONINKLIJKE DEURNE SPARTANS
BASE- EN SOFTBALLCLUB
STAMNUMMER 15 - SINCE 1948

Archiefpagina artikels Softball Heren

Lees hier het Softball Heren-blog.
Navigeer door de artikels met de pagina-aanduiding hieronder.

WEDSTRIJDVERSLAG 14/06 @PIONEERSEERSTE VERLIES


Een verplaatsing naar naaste concurrent Hoboken Pioneers beloofde voor de Spartans Guerreros geen wandeling in het park te worden.

De wedstrijd zat een tijdlang op slot en alhoewel Pioneers geen opening vond tegen Spartans-pitcher Jan Cech (6.0ip - 5h - 3r - 3er - 1bb - 7so) gold dat evenzeer voor de Spartanen tegen werper Kristof Van Aarsen (6.0ip - 7h - 1r - 1er - 1bb - 8so).

De 0-0 bleef op het bord tot inning 4 waarin uiteindelijk de beslising zou vallen. De Guerreros openden de score middels een double van Jan Cech gevolgd door een triple van Wesley Verelst (0-1). In de gelijkmakende slagbeurt sloeg Hoboken 4 hits en scoorde 3 runs (3-1). Spartans gaf nog wat tegengas, sloeg nog 3 hits in maar kwam niet meer tot scoren.

Het eerste verlies dus voor de Guerreros in dat evenwel op kop van de rangschikking blijft maar nu wel de hete adem van Pioneers in de nek voelt.

Volgende week terug aanknopen met de winst op het veld van Borgerhout Squirrels dus!WE ARE SPARTANS!WEDSTRIJDVERSLAG 24/05 @CHICABOOSALWEER SNELLE WINST


Geen live scoring dus geen statistieken...

De Guerreros op bezoek bij Chicaboos blijven door de competitie denderen.
Slachtoffer van dienst deze week was dus Chicaboos dat geen antwoord had op de aanvalskracht van de Spartanen. 3 Innings waren deze keer voldoende om met alweer een win huiswaarts te keren en zo eveneens ongeslagen aan de top van de rangschikking te blijven.

Volgende Vrijdag wacht op eigen veld Brasschaat Braves waar de Guerreros in de eerste ronde met een 0-13 winst de eerste win van het seizoen opstreken.

Hopelijk wordt de tweede speelronde even succesvol als de eerste!WE ARE SPARTANS!WEDSTRIJDVERSLAG 10/05 VS SQUIRRELSNIEUWE WINST

De burenstrijd met Borgerhout Squirrels liep uit op een 4-0 overwinning voor de Spartaanse Guerreros.

Sterk pitching aan beide kanten, voor Squirrels Joseph Vangenechten (6.0ip - 3h - 4r - 0er - 7bb - 5so) en voor Spartans Jan Cech (7.0ip - 2h - 0r - 0er - 1bb - 12so) hield de wedstrijd lang op slot.
De 4e inning zag de Spartanen echter 2 hits slaan en gretig gebruik manen van een error in de Borgerhout-verdediging en zomaar 4 runs op het bord zetten.

Spartans-werper Jan Cech en de Guerreros-verdediging hielden de boel mooi dicht en konden zo de nul houden. Borgerhout recupereerde nog wel van de moeilijke 4e inning maar kwam zelf niet tot scoren.

Een al bij al verdiende overwinning voor de Guerreros die met een 3 op 3 stevig op de eerste plaats in het klassement blijven.

Volgende week een vrij weekend voor de Spartanen waarna de eerste uitwedstrijd van het seizoen volgt op Chicaboos in Stabroek.


WE ARE SPARTANS!WEDSTRIJDVERSLAG 03/05 VS PIONEERSTWEEDE KEER WINST


De Guerreros speelden hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Hoboken Pioneers.

De nieuwe Tsjechische pitcher, die ook nog een homerun zou slaan, leverde uitstekend werk maar zag door enkele foutjes de Hobokenaren toch in de wedstrijd blijven.
Aan Pioneers-kant pitchte Kristof Van Aarssen eveneens een sterke wedstrijd zodat de 7-6 eindstand in het voordeel van de Spartanen een mooie weergave was van een spannende wedstrijd.

De volgende thuiswedstrijd deze Vrijdag tegen Borgerhout Squirrels belooft alweer vuurwerk.


WE ARE SPARTANS!WEDSTRIJDVERSLAG 26/04 @BRAVESSTERKE START

Ons nieuw Softball Heren team, de Guerreros, startte deze week zijn competitie in de hoogste afdeling met een verplaatsing naar Brasschaat Braves.
De Spartans-aanval was goed bij slag en Brasschaat zou niet in de wedstrijd komen. De Tsjechische pitcher/catcher combinatie leverde sterk werk en zou nagenoeg niets van Braves toestaan. De Brasschatenaren hadden geen antwoord op de batting van de Spartanen en de 0-13 eindstand was zelfs geenszins overdreven te noemen.

Een sterke start voor de Guerreros die zo hun jacht op een mooi resultaat in de competitie hebben ingezet.


WE ARE SPARTANS!Alle artikelteksten op deze site door Webbie en deze zijn persoonlijk van de auteur en niet noodzakelijk de mening van K.Deurne Spartans BSC
MENU
Disclaimer
Alle teksten op deze site door Webbie en deze zijn persoonlijk van de auteur en niet noodzakelijk de mening van K.Deurne Spartans BSC

Foto's : Pit De Bens behoudens andere vermelding. Alle rechten voorbehouden.

Logo's en Affiches : Pit De Bens. Alle rechten voorbehouden.

Alle content is eigendom van K.Deurne Spartans BSC tenzij anders vermeld. Reproductie of publicatie kan enkel met uitdrukkelijke toestemming van K.Deurne Spartans BSC en/of de auteur.

© K.Deurne Spartans BSC - 2019
Onze Nieuwsbrief
U verlaat www.spartans.be en wordt omgeleid naar onze mailinghost!

Koninklijke Deurne Spartans Baseball en Softball Club vzw

Ruimtevaartlaan 22, 2100 Deurne - info@spartans.be
Telefoon : +32 3 366 19 05

IBAN : BE36 7755 9910  7181
BIC : GKCC BE BB
BTW : BE 0415 171 777
© Koninklijke Deurne Spartans BSC vzw - 2019 - Alle Rechten Voorbehouden
Feedback : admin@spartans.be
Versie: 5.3 - 24/05/2019