>
KONINKLIJKE DEURNE SPARTANS
BASE- EN SOFTBALLCLUB
STAMNUMMER 15 - SINCE 1948
Welcome to the Home of the
2015 / 2016 Back-To-Back AND 2018
Belgian Baseball Champions
KONINKLIJKE DEURNE SPARTANS
BASE- EN SOFTBALLCLUB
STAMNUMMER 15 - SINCE 1948

Archiefpagina artikels Miniemen

Lees hier het Miniemen-blog.
Navigeer door de artikels met de pagina-aanduiding hieronder.

WEDSTRIJDVERSLAG 18/05 VS ANGELSALWEER TOP

Op de jongsten van de bende staat op dit moment geen maat. De samenwerking met Mortsel Stars heeft voor een sterk team gezorgd dat het elke tegenstander moeilijk zal maken.

Slachtoffer van dienst was deze week Namur Angels. De bezoekers zagen van in het begin de slagen alle kanten uitgaan en de Mortsel-Spartans combinatie drukte door tot de logische 16-4 eindstand. Alweer een sterke prestatie van de tandem die volgende week op het veld van Mortsel die lijn tegen The Merchtem Cats zal willen doortrekken.

Met een vierde overwinning op rij blijft eveneens het maximum behouden en is de eerste plek in de stand oververdiend te noemen.


WE ARE SPARTANS!


WEDSTRIJDVERSLAG 11/05 VS PHOENIXALWEER STERK

Na 2 winstwedstrijden en een afgelaste wedstrijd konden de jongsten op het veld van Mortsel tegen Mont-Saint Guibert Phoenix een derde win op het bord bijschrijven.

Sterk begonnen zouden de bezoekers van Phoenix niet opkunnen tegen de stevige batting van het gelegenheidsteam Stars-Spartans. Als dan ook de pitching en de verdediging prima werk levert dan is de 23-5 eindstand zeker verdiend en zelfs niet onlogisch te noemen.

Alweer een sterke prestatie van een goed spelend team waar alle andere teams in de Gold-reeks zeker voor moeten uitkijken!

Volgende zaterdag, op het veld van Spartans deze keer, komen de Angels uit Namen op bezoek. Een nieuwe win en de mooie tweede plek in de rangschikking kan nog wat steviger in de verf worden gezet. Wie weet, als Kangaroos een steekje laat vallen wenkt de eerste plaats!

WE ARE SPARTANS!
WEDSTRIJDVERSLAG 04/05 VS KANGAROOSNIEUWE WINST


Onze jongsten speelden een wedstrijd op Spartans-bodem tegen Brussels Kangaroos. Het weer zorgde voor enige onderbrekingen en dat zou ook een effect hebben op de wedstrijd die zo niet echt op gang kwam.

Toch kon een mooie 4-3 overwinning geboekt worden tegen een Kangaroos dat toch stevig weerwerk bood. Een nieuwe hagelbui maakte een vroegtijdig einde aan de wedstrijd maar de winst kon toch in eigen huis gehouden worden.

Volgende week op het veld van Mortsel tegen Mont-Saint Guibert Phoenix kan hopelijk de zegereeks verder gezet worden.


WE ARE SPARTANS!WEDSTRIJDVERSLAG 20/04 @CATSMOOI BEGIN VOOR DE SAMENWERKING MET STARS

De sterke clusterploeg van vorig seizoen met Pioneers is niet meer maar dit seizoen wordt er samengewerkt met Mortsel Stars.

De Stars hebben altijd beschikt over sterke jeugd dus het is nagenoeg zeker dat onze Spartanen een leerrijk jaar zullen doormaken.

De eerste wedstrijd van het seizoen op Merchtem Cats doet alvast vermoeden dat er eens sterk seizoen aankomt in de hoogste reeks, de Miniemen-Gold.
Van in het begin was duidelijk dat de tandem Mortsel-Spartans te sterk was voor deze Cats die ondanks weerwerk toch met 2-10 het onderspit moesten delven.

Een mooi begin voor de samenwerking met Mortsel!

Met volgende Zaterdag een uitwedstrijd op Brasschaat Braves staat alweer een sterke klant te wachten. Veel succes!


WE ARE SPARTANS!

Alle artikelteksten op deze site door Webbie en deze zijn persoonlijk van de auteur en niet noodzakelijk de mening van K.Deurne Spartans BSC
MENU
Disclaimer
Alle teksten op deze site door Webbie en deze zijn persoonlijk van de auteur en niet noodzakelijk de mening van K.Deurne Spartans BSC

Foto's : Pit De Bens behoudens andere vermelding. Alle rechten voorbehouden.

Logo's en Affiches : Pit De Bens. Alle rechten voorbehouden.

Alle content is eigendom van K.Deurne Spartans BSC tenzij anders vermeld. Reproductie of publicatie kan enkel met uitdrukkelijke toestemming van K.Deurne Spartans BSC en/of de auteur.

© K.Deurne Spartans BSC - 2019
Onze Nieuwsbrief
U verlaat www.spartans.be en wordt omgeleid naar onze mailinghost!

Koninklijke Deurne Spartans Baseball en Softball Club vzw

Ruimtevaartlaan 22, 2100 Deurne - info@spartans.be
Telefoon : +32 3 366 19 05

IBAN : BE36 7755 9910  7181
BIC : GKCC BE BB
BTW : BE 0415 171 777
© Koninklijke Deurne Spartans BSC vzw - 2019 - Alle Rechten Voorbehouden
Feedback : admin@spartans.be
Versie: 5.3 - 24/05/2019